Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van 24/7 Chauffeursdiensten

24/7 Chauffeursdiensten: Hét uitzendbureau in de transportbranche! 24/7 houdt zich bezig met werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs. En de naam zegt het al; 24/7 Chauffeursdiensten is 24 uur per dag, 7 dagen bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als onze chauffeurs. 

 

De groei zit er duidelijk in bij 24/7 Chauffeursdiensten. Naast de vestigingen Son (Eindhoven), 's-Hertogenbosch, Roosendaal en een mobiele vestiging voor de gehele provincie Zeeland is er sinds februari 2011 ook een vestiging in Nijmegen. Die groei is mogelijk gemaakt door het leveren van kwaliteit en betrokkenheid. Onze medewerkers komen uit de transport en/of de uitzendwereld en weten wat de klant wil en kunnen daar makkelijk op inspelen. 

 

Het bestand van chauffeurs is groot en divers, wij leveren onder andere distributiechauffeurs, betonmixerchauffeurs, verhuischauffeurs, combichauffeurs en trekker-oplegger chauffeurs. 24/7 kent élke chauffeur persoonlijk, waardoor men precies weet wat een chauffeur kan en wil. Zo kunnen we chauffeurs aan ons binden en bemiddelen naar een baan waarin de chauffeur het naar zijn/haar zin heeft. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme dan ontevreden mensen. Dat is ook de kracht van 24/7: tevreden transporteurs én tevreden chauffeurs.