Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van Carriere payroll bv

Carrière payroll bv is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in de transport- en logistieke sector. Onze grote kracht ligt in uitzenden en bemiddelen van chauffeurs en logistieke vakmensen bijv. chauffeurs voor alle mogelijke disciplines, hef- of reachtruckchauffeurs, orderpikkers, bijrijders, magazijn- of productiemedewerkers, inpakkers enz. Naast de hoofdvestiging in Nederweert hebben nog vestigingen in Venlo en Tiel.
 
We zijn altijd opzoek naar vakmensen voor onze opdrachtgevers vaak voor langere tijd soms overgaand in een vast dienstverband bij de opdrachtgever. We hebben ook volop mogelijkheden voor parttimers en vutters.
 
U kunt zich bij ons altijd in laten schrijven als je werk zoekt als chauffeur of logistiek medewerker we gaan dan aan de hand van jouw CV opzoek naar een passende baan en stellen jou anoniem en in overleg voor bij deze opdrachtgevers. Hebben we niet direct werk voor jou dan gaan we opzoek naar een passende baan.

 
De laatste tijd hebben ons werkterrein sterk uitgebreid. We leveren waar vraag naar is, dus ook hoveniers, lassers, vrachtwagenmonteurs, productiemedewerkers, technische mensen enz.

Ben je gemotiveerd, op zoek naar werk en heb je een positieve instelling, misschien ben jij dan diegene die we zoeken. Kijk op onze website www.carriere-nederland.nl en neem vandaag nog contact met ons op.