Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Nieuws

13
mei

Nieuwe vestiging 24/7 Chauffeursdiensten

24/7 Chauffeursdiensten, het uitzendbureau voor chauffeurs is sinds maandag 27 april 2015 ook gevestigd in Heerenveen, aan de Jupiter 4. 

01
aug

24/7 Chauffeursdiensten feliciteert nationaal kampioen

Trots is het team van 24/7 Chauffeursdiensten toen wij afgelopen weekend vernamen dat Danny Henskens uit Berghem, onze ex-collega, gekroond werd als nationaal kampioen in de Young European Truck Driver competitie.   

13
jan

Panteia: 2014 wordt voor transportsector overgangsjaar

Voor de transportsector wordt 2014 een 'overgangsjaar' op weg naar werkelijk herstel in de jaren 2015-2018. 

07
jan

Nederlandse transport- en logistiek moet voorbereiden op internationale slag

WADDINXVEEN - Volgens de directie van logistiek dienstverlener Van Uden moet de binnenlandse transport- en logistiekbranche zich voorbereiden op de komst van internationale concerns die zoeken naar uitbreiding op de Nederlandse markt. De Nederlandse transportmarkt is door de crisis behoorlijk verschraald: tarieven staan al jaren onder druk en veel kleine en middelgrote bedrijven hebben het veld moeten ruimen. Dit leverde kansen op voor de overgebleven lokale spelers, die via overname en samenvoeging konden groeien, maar hierdoor ook flink hebben moeten investeren en weinig reserves hebben. “En dat terwijl we eigenlijk zo sterk mogelijk moeten staan om ons in de komende internationale slag goed te manifesteren”, merkt directeur Diederik Antvelink op. 

06
jan

Duizenden banen bedreigd bij Mory Ducros

Bij het in financiële moeilijkheden verkerende Franse transportbedrijf Mory Ducros komen vermoedelijk duizenden arbeidsplaatsen te vervallen. 

21
nov

Transport & Logistics 2014 Rotterdam gaat niet door

Beursorganisator easyFairs laat de vakbeurs Transport & Logistics op 12 en 13 maart 2014 in Ahoy Rotterdam niet doorgaan. 

18
nov

Meer tariefsverhogingen na nieuwe daling

Steeds meer containerrederijen kondigen voor medio december nieuwe tariefsverhogingen aan voor lading tussen het Verre Oosten en Europa. 

01
nov

Rechtsgeldige elektronische vrachtbrief komt eraan

Wie bij het ontvangen van een pakketje aan de voordeur wel eens zijn handtekening op een schermpje heeft gekrabbeld, zal denken dat zoiets in de transportsector al heel gangbaar aan het worden is. 

25
okt

Uitstel van betaling voor VT Verkerk Transport & Logistics

ALPHEN AAN DEN RIJN - VT Verkerk Transport & Logistics B.V. uit Alphen aan den Rijn heeft op woensdag 23 oktober van de rechtbank Den Haag uitstel van betaling gekregen.

21
okt

Veel groentecontainers onvoldoende gereinigd

Veel herbruikbare plastic containers voor de verscheping van groente en fruit in Canada worden voor hergebruik onvoldoende gereinigd.

30
sep

TNT Express zet 115 banen op de tocht

TNT Express is van plan om collectief ontslag aan te vragen voor maximaal 115 van 700 medewerkers in België en Nederland.

23
sep

EY: Transport en logistiek ziet eigen sector verzwakken

De sector transport en logistiek ziet de eigen sector verzwakken. Dat blijkt uit periodiek onderzoek van EY onder 100 ondernemers en managers binnen de sector. Maar liefst 63% van de respondenten geeft aan dat de marktpositie van de sector de afgelopen vier jaar is verzwakt. 

11
sep

CBS: bescheiden groei export in juli

11 september 2013 Nederland heeft in juli 1,1% meer aan goederen geëxporteerd dan in dezelfde maand een jaar eerder. De groei is vrijwel even hoog als in mei en juni. 

29
mei

Transport en logistiek luidt noodklok

De sector Transport en Logistiek verwacht vanaf 2015 problemen te krijgen door een tekort aan werknemers. Daarom is dinsdag in Rotterdam de landelijke campagne Hollands Goud van start gegaan.  

05
mrt

CBS: Transportsector sluit 2012 af met positieve omzetgroei

De omzet van de transportsector steeg in het laatste kwartaal van 2012 met ruim 2 procent ten opzichte van het vierde kwartaal van 2011. De jaaromzet groeide over heel 2012 met 3 procent. Slechts enkele branches binnen de sector noteerden een omzetdaling.   

02
mei

Crisis drukt zwaar op transportsector

ZOETERMEER - Hoge brandstofprijzen, minder vraag en toenemende internationale concurrentie: het blijft zwaar weer voor de transportsector.