Zoek vacatures


Supervisor Warehouse

Titel: Supervisor Warehouse
Werkgever: Kuehne+Nagel
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Durf jij het aan: het managen van goederenstromen van +/- 600 vrachtwagens per dag? Als Supervisor Warehouse krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij flexibel ingesteld en heb jij het talent om zelfstandig shifts te kunnen draaien? Met je passie voor logistiek is dit jouw ideale uitdaging!

Supervisor Warehouse
Zaandam, fulltime

Functieomschrijving
Als Supervisor Productie ben je werkzaam in een snelle en dynamische werkomgeving waarin je continue moet inspelen op fluctuaties in de deelprocessen. Op de site wordt de retourenlogistiek van Nederlands grootste retailer verwerkt volgens de wensen van de klant. Per dag worden +/- 600 vrachtwagens door de site verwerkt. Het is de verantwoordelijkheid van de Supervisor om de verwerking van de goederenstromen te realiseren door leiding te geven aan de medewerkers.

Relevante ervaring is belangrijk, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor de meer onervaren kandidaat zich te ontwikkelen en binnen een jaar naar het niveau Supervisor toe te werken. 

Standplaats: Zaandam
Werktijden: 2 ploegendienst (06.00 – 15.00 / 15.00 – 24.00 uur)

Jouw taken in het kort:
 • Zelfstandig een shift kunnen draaien, het verdelen van werkopdrachten en instrueren omtrent werkwijze en controleren van de werkuitvoering en de voortgang zorgen voor een goede activiteitenregistratie;
 • Aanspreekpunt opdrachtgever en verantwoordelijk voor het behalen van het vastgestelde productieresultaat;
 • Zorgen voor correcte afstemming van processen, uitzoeken van verschillen en zorgen voor eindcontrole en afvoer van orders naar laadperron;
 • Bijhouden van performance en productiviteitsmetingen en controleren van voorraden;
 • Verwerken van de inslag, Hiertoe o.a. inlezen van inkomende goederen en controleren van vrachtbrieven t.o.v. inslag, accepteren van inslag en verstrekken van werkopdrachten tot controles;
 • Wekelijkse rapportages van de filiaal controles, performance en financieel overzicht van de tekorten en overschotten;
 • Oplossen interne conflicten en afhandelen van vragen en klachten.

Jouw competenties en ervaringen
 • MBO+ / HBO diploma richting logistiek/productie of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
 • In bezit van BHV en/of EHBO diploma of bereid zijn deze te behalen binnen een halfjaar na aanstelling;
 • 1 - 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het MS-Office pakket;
 • Klant- en servicegericht;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Wat bieden wij
Wij bieden een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via onze eigen Kuehne + Nagel Academy.

Naast salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Hebben we 24 vakantiedagen en 3 atv dagen en kun je deze uitbreiden of verkorten door onze á la carte regeling waarbij je dagen voor geld kan verkopen en geld voor dagen kan kopen. We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. Kortom, Kuehne + Nagel is een geweldig bedrijf om voor te werken als je van veel vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

Over ons
De Kuehne + Nagel Group telt ruim 66.000 medewerkers op 1000 locaties in meer dan 100 landen en is daarmee een van de meest toonaangevende logistieke bedrijven ter wereld. Het heeft niet alleen een sterke marktpositie op het gebied van zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en vervoer over land maar richt zich ook duidelijk op IT-diensten voor toeleveringsketenbeheer.

Kuehne + Nagel is uw contractpartner op het gebied van logistieke dienstverlening en complexe supply chain logistiek. Onze geïntegreerde diensten omvatten alle aspecten van logistieke planning en controle tot uitvoering. Wij gaan elke uitdaging aan en ontwerpen logistieke oplossingen op maat, zodat u als klant een sterke concurrentiepositie kunt innemen.

Contact
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Erwin Verwaal, Senior Recruiter, op het nummer 06-11789205.

Ben je geïnteresseerd in de functie en pas je in het aangegeven profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt wel begrepen maar niet op prijs gesteld.

Screening en toetsing aan WLS maakt deel uit van de sollicitatie procedure. Daarnaast vraagt Kuehne + Nagel van alle medewerkers een VOG.
 
Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zaandam, Warehouse supervisor, Warehouse coördinator, Productie coördinator.

Reageer op deze vacature