Zoek vacatures


Bijrijder Bezorgservice Gilze (locatie: Den Bosch)

Titel: Bijrijder Bezorgservice Gilze (locatie: Den Bosch)
Werkgever: Sligro Food Group
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature

Dit ga je doen

Vanuit onze bezorgservice in Gilze bezorgen wij orders bij onze horecaklanten in de regio Den Bosch. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een bijrijder die chauffeurs van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot ongeveer 09.00 uur ondersteunt bij hun werkzaamheden in de Korte Putstraat in den Bosch.

Als bijrijder controleer je orders op aantallen en assisteer je de chauffeur met het in- en uitladen van goederen welke naar onze bezorgklanten worden gebracht. Het betreft containers van de vrachtwagen naar de klant rijden, deze container bevat kratten met goederen. Deze goederen worden in de keuken in de koeling en/of diepvries geplaatst, hierna dient de lege emballage weer terug gebracht te worden naar de vrachtwagen.

 

Dit verwachten wij van jou


Wil jij doordeweeks in de ochtenden wat bijverdienen?Wij zoeken kandidaten in de regio Den Bosch met een klantvriendelijke en servicegerichte instelling die per direct beschikbaar zijn voor deze functie en fysiek in staat zijn om zwaar werk te verrichten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent representatief en stressbestendig.


Competenties


Je beschikt over de volgende competenties: Klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken en initiatief nemen.


Interesse?


Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Kim Dielwart op telefoonnummer 0413 - 370929.


Over ons


In de zelfbedieningsvestigingen doen ondernemers en foodprofessionals hun inkopen. Iedere vestiging beschikt over een divers aanbod food, non-food en koeling-/diepvriesproducten. Je herkent ons direct aan onze gastvrijheid, kwaliteit en service, dat is typisch Sligro. Naast gastheerschap delen wij graag onze passie voor food. Dat zie je terug in de producten van topkwaliteit. Wij geloven in goede relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. In onze zelfbedieningsgroothandels beleven onze klanten elke dag dagverse producten. Bij Sligro is het zien, ruiken en proeven! Ben jij ook liefhebber van een goede keuken? Kom werken bij Sligro!

Reageer op deze vacature