Zoek vacatures


Chef Expeditie

Titel: Chef Expeditie
Werkgever: Wienerberger
Plaats: Deest
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Vacature: 
Chef expeditie

Locatie:
Deest

Informatie bedrijf:
Wienerberger is een gerenommeerd producent en leverancier van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Bij de totstandkoming van bouwwerken over de hele wereld wordt gebruik gemaakt van onze producten. Voor onze dakpannenfabriek in Deest zijn wij op zoek naar een ervaren chef expeditie.

Functie-inhoud:
Is het voor u ook belangrijk om uw medewerkers te motiveren en te stimuleren in de dagelijkse werkzaamheden, maar houdt u ook graag alle expeditieprocessen goed in de gaten? Dat klinkt ons prima in de oren, want bij Wienerberger zien we graag een optimaal ingerichte workflow. U gaat leiding geven aan de afdeling en ziet toe op veiligheid op het tasveld en picking. Daarnaast draagt u zorg voor de administratieve verwerking van order- en leverbonnen plus registratie van voorraden, afleveringen en voorraadtellingen, regelt u de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de heftrucks en voert u kwalitatieve en kwantitatieve controles uit.

Functie-eisen:
Voor deze baan op mbo4-niveau koppelt u uw relevante werkervaring aan uw leidinggevende capaciteiten. U bent een flexibel, klantgericht en kwaliteitsbewust ingesteld persoon met ervaring met vorkhefbesturing en kennis van voorraadsystemen. Verder bent u ervaren met SAP, heeft u veel kennis van producten, toepassingen en logistieke procedures en beschikt u over een heftruckcertificaat.

Uw reactie:
Wilt u meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de plantmanager van locatie Deest, de heer Peter Amsen op 06-20 00 55 49 of met de afdeling Personeelszaken, op 088-118 51 20. Een sollicitatie, voorzien van cv, verstuurt u via de  'Solliciteer'  button.

Kijk op www.wienerberger.nl om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Nijmegen, Teamlead expeditie, Expeditiechef.

Reageer op deze vacature