Zoek vacatures


Logistics Customer Services Coordinator

Titel: Logistics Customer Services Coordinator
Werkgever: Samskip
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Zorg jij er graag voor dat alles op rolletjes loopt en ben je zeer klantgericht? Wil je laten zien wat je in je mars hebt en wil je graag fulltime aan de slag in de logistieke branche? Solliciteer dan bij Samskip als:

Gedreven Logistics Customer Services Coordinator
Locatie: Rotterdam

De functie
Jij bent de verbindende schakel tussen Samskip en onze klanten. Je bent namelijk hun eerste aanspreekpunt en je vertegenwoordigt hun belangen binnen onze organisatie. De klanten die gebruikmaken van onze multimodale services kunnen door jouw hulp en inzet altijd rekenen op hoogstaande en professionele service. Je organiseert het gehele transportproces voor hen: van het laden en verschepen en regelen van de juiste documentatie tot aan het afleveren van de goederen. Andere werkzaamheden die je verricht zijn:
  • Het aannemen van boekingen en ze goed verwerken in ons operationele systeem.
  • De transportkosten vastleggen en verwerken tot een juiste en overzichtelijke administratie.
  • Het proactief verlenen van service en als er problemen optreden, dan ben je in staat om goed te analyseren wat er is gebeurd, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

We vragen
  • Een goed afgeronde Mbo-opleiding. Een initiatiefrijke, nauwkeurige en oplossingsgerichte persoonlijkheid die goed prioriteiten kan stellen. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een evenwichtige persoonlijkheid met een ‘can-do-mentaliteit’ die in staat is om zelfstandig te werken en die ook onder tijdsdruk nog uitstekend blijft presteren.
  • Een praktijkgerichte teamspeler die gewend is om in een internationale omgeving te werken en beschikt over een professionele, proactieve en gedisciplineerde werkhouding.
 
Samskip biedt
Samskip biedt carrière mogelijkheden en de mogelijkheid om in een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving te werken. Persoonlijke verantwoordelijkheid, verbondenheid en saamhorigheid staan bij ons centraal en zorgen voor een prettige en motiverende werksfeer. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op jouw functioneren als medewerker, maar ook op onze relaties en op onze organisatie in het algemeen. Als Transport Planner maak je deel uit van een team dat uitblinkt in zijn werk en behaal je resultaten die bijdragen aan de winstgevende en duurzame groei van onze organisatie.

Daarnaast biedt Samskip je:
  • een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand;
  • 28 vakantiedagen;
  • een pensioenvoorziening;
  • een tegemoetkoming in het woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd?
Als jij graag aan de slag gaat bij een internationaal, professioneel en succesvol bedrijf, dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet! Klik op de 'Solliciteer' button en solliciteer online.

Over Samskip
Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transport gerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een geschatte omzet van meer dan 600 miljoen euro in 2015 is Samskip één van de grotere transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1300 werknemers in totaal.

De multimodale en shortsea activiteiten vertegenwoordigen 300 miljoen euro waarbij meer dan 600.000 TEU’s vervoerd worden. Samskip is Europa’s grootste multimodale en shortsea container dienstverlener waarbij shortsea-, spoor-, weg- en binnenvaartdiensten verleend worden om zo tot een naadloze, kostefficiënte, duurzame en betrouwbare transportoplossing te komen voor onze klanten.

Samskip zet haar eigen equipment, zoals containers, schepen, treinen, trailers en zelfs terminals in binnen een multimodaal netwerk dat heel Europa omvat; inclusief IJsland en de Faroe Eilanden, de Baltische Staten, Rusland alsmede Turkije en Centraal-Azië.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Vacature, Rotterdam, Klantenservice, Logistiek, Logistiek coördinator, Orderverwerking, Customer service.

Reageer op deze vacature