Zoek vacatures


Logistiek Manager

Titel: Logistiek Manager
Werkgever: Sligro Food Group
Plaats: Kapelle
Provincie: Zeeland

Reageer op deze vacature

Dit ga je doen


Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw medewerkers. Je geeft leiding aan de groep, begeleidt de individuele medewerker, maakt planningen en houdt nauw contact met de supervisors. Uiteraard valt ook het toezicht op de orde en netheid, veiligheid en sfeer onder jouw verantwoordelijkheden.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de planning van werkzaamheden en het inroosteren van medewerkers en  medeverantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en kostenbeheersing van het logistieke proces.
  • Je signaleert knelpunten en verbeteringsmogelijkheden en speelt hier adequaat op in.
  • Je ziet er op toe dat richtlijnen met betrekking tot ARBO, HACCP, veiligheid, orde en netheid worden nageleefd.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en motiveren van medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en het aanspreken op hun verantwoordelijkheden om de voortgang en deadlines van taken en activiteiten te waarborgen.
  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting en je voert functioneringsgesprekken en verzorgt (eerste lijn) verzuimbegeleiding.
  • Je voert afdelingsoverleg en neemt deel aan groepsmanagersoverleg.


Dit verwachten wij van jou


Wil jij graag werken in een levendige, logistieke omgeving?


Wij zoeken kandidaten met een MBO-4 werk en denkniveau of een startende HBO-er. Je beschikt over een logistieke opleiding, je hebt bij voorkeur ervaring in het aansturen van medewerkers, maar je bent bovenal in staat om creatief mee te denken over het verbeteren van logistieke processen. Daarnaast ben je communicatief sterk en sociaal vaardig. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die elke zaterdag kan werken en een vaste dag doordeweeks vrij is.
 

Competenties


Je beschikt over de volgende competenties: Klantgericht samenwerken, Resultaatgericht werken, Initiatief nemen, Probleemoplossend vermogen, Innovatief vermogen, Effectief communiceren en Overtuigen.


Interesse?


Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Linda Elderkamp op telefoonnummer 0413 - 370 929.


Over ons


Het centrale distributiecentrum van Sligro Food Group ligt in Veghel. Dit is het moeder DC waaruit alle Sligro-vestigingen en bezorgservices bevoorraad worden.

Vanuit het distributiecentrum in Putten en het distributiecentrum in Kapelle worden alle EMTÉ Supermarkten bevoorraad.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl.

Reageer op deze vacature