Zoek vacatures


Process Owner Logistics

Titel: Process Owner Logistics
Werkgever: Action
Plaats: Zwaagdijk-Oost
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature

Dienstverband
(Fulltime 38u)

De komst van ons 3e Distributiecentrum vraagt om een nog betere borging van het toenemende aantal logistieke processen binnen Action. Samen met de Super-Users ben jij de schakel tussen de logistieke operatie en ons SAP EWM-systeem, op die manier zorg je ervoor dat de schappen in onze ruim 650 winkels in 6 landen gevuld blijven. 

Wat je dagelijks gaat doen
Als Process Owner ben je onderdeel van de afdeling Process Management, je geeft leiding aan een team van Super-Users en rapporteert aan de Proces manager. Je houdt je bezig met het ontwerpen, bewaken, ondersteunen en continue verbeteren van alle logistieke processen van onze Europese distributiecentra. De standplaats is Zwaagdijk, maar je zult geregeld op onze andere locaties te vinden zijn, vooralsnog zijn dit: Echt & Moissy-Crayamel (FR). 

Je neemt deel aan structurele overleggen met o.a. de afdelingen Supply-Chain-Planning, Inkoop & ICT. Op die manier ben je altijd op de hoogte van alles wat er speelt, en bedenk je -samen met je team van Super-Users- slimme oplossingen die onze logistieke processen nog sneller & efficiënter maken. Daarnaast coördineer je tests zodat nieuwe releases in onze EWM software geen verstoring in onze logistieke processen veroorzaken.

In deze nieuwe functie binnen Action draagt je direct bij aan onze snelle Europese expansie. Action groeit hard & veranderd nog sneller, zorg jij ervoor dat onze logistieke processen dusdanig zijn ingericht dat we de groei op een gecontroleerde manier bij blijven houden?

Wat kenmerkt een Process Owner bij Action

Een Process Owner bij Action is Communicatief sterk, Oplossingsgericht en werkt graag samen om doelen te bereiken. Onze formule met een 100% eigen distributie en zo'n 1-miljoen inkomende pallets per jaar, per DC, vraagt verder om een helicopterview en een sterk organisatievermogen. 

En verder:

  • Afgeronde opleiding op HBO- niveau richting Logistiek, Technische bedrijfskunde of andere relevante studie
  • Meerdere jaren relevante werkervaring in een logistieke omgeving
  • Ervaring in een internationale omgeving is een pré
  • Kennis van (E)WMS is een eis, SAP een pré
  • Goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van de Franse taal is een pré


Dit bieden wij jou als Process Owner

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
  • Bonusregeling o.b.v. persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen
  • Een laptop en een telefoon
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action


Persoonlijke groei
We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling , hierdoor is het niet uitgesloten dat er op termijn meerdere distributiecentra zullen worden geopend wat de uitdaging des te groter maakt.

Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Process Management afdeling en je als inhoudelijk specialist verder ontwikkelen. 

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Wendy Kort (Manager Processes). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Dennis van Rietschoten (Recruiter). Beiden zijn te bereiken via 0228-565080. Solliciteren kan alleen via de 'Solliciteer' button.

Ga jij ervoor zorgen dat onze logistieke processen dusdanig zijn ingericht dat we de groei bij blijven houden?


-- Het is helaas niet mogelijk om vanaf een smartphone of tablet te solliciteren. Wij willen je vragen om voor je sollicitatie de website te bezoeken via een desktop/laptop --

-- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld --

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zwaagdijk, Procesmanagement, Logistiek procesmanager.


Reageer op deze vacature