Zoek vacatures


Stage Van Hoeckel - Kostencalculatie

Titel: Stage Van Hoeckel - Kostencalculatie
Werkgever: Sligro Food Group
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature

Dit ga je doen

Als stagiaire maak je een kostencalculatie van de werkelijke kosten in relatie tot de uit te voeren logistieke werkzaamheden. Om een goede calculatie te maken zal je jezelf moeten verdiepen in de institutionele markt en de organisatie van Van Hoeckel. De kostencalculatie is nodig om intern een goed beeld te krijgen van de werkelijk gemaakte logistiek kosten om in de markt van de zorg de kleinschalig wonen locaties te beleveren. Dit betekent dat het noodzakelijk is om fysiek op de verschillende locaties van klanten te gaan kijken en de verschillende routes te kunnen beoordelen. 

Als stagiaire kostencalculatie ben je verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden:


- Onderzoeken van centraal- of decentraal leveren voor effect heeft op de kosten;
- Analyseren van de verschillende transport routes;
- Ondersteunen van Sales met betrekking tot een doorcalculatie in de klantkosten.


Dit verwachten wij van jou


Jij bent:


- Zelf startend;
- Bezig m
et een HBO opleiding; - Proactief, creatief en ruimdenkend
- Teamgericht en sociaal  

Jij beschikt over:

- De capaciteit om analytisch denken om te zetten naar concrete aanbevelingen
- Cijfermatig inzicht;
- Goede communicatieve vaardigheden; - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Kennis van Word, Excel en PowerPoint. 

Wij bieden: 

Een leuke, uitdagende baan binnen een succesvolle en groeiende organisatie waar volop aandacht is voor de medewerkers en waar medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Wij kennen een informele werksfeer en geven je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Interesse?


Heb je interesse? Solliciteer nu! Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Kim Dielwart op telefoonnummer 0413 - 370929.


Over ons


Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl

Van Hoeckel is een totaalleverancier van eten en drinken voor de zorgmarkt. Een partner in food care met een dagdagelijkse distributie van het totale assortiment food en non food door heel Nederland. Naast het leveren van de goederen, adviseren en helpen wij concreet bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen rondom de maaltijd. Werken aan de 3 mooiste momenten van de dag!

Reageer op deze vacature