Zoek vacatures


Teamleider Logistiek Bezorgservice (Expeditie)

Titel: Teamleider Logistiek Bezorgservice (Expeditie)
Werkgever: Sligro Food Group
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature

Dit ga je doen

Je geeft samen met je collega's leiding aan ca. 50  expeditiemedewerkers en bent verantwoordelijk voor het totale logistieke proces op de afdeling expeditie. Je coördineert het proces van de controle / scanning van de verzamelde goederen en het klaarmaken van orders voor transport naar de klant.
 
De werkzaamheden vinden deels in de avond en voornamelijk in de nacht plaats. Je rapporteert aan de Groepsmanager Expeditie.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:
 

  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de weekplanning, beoordelen van medewerkers, werkoverleg, urenregistratie, kwaliteit e.d.;
  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het behalen van de productiviteitsnormen;
  • Je verwerkt samen met je team  de  externe crossdock stromen, controleert de  kwantiteit hiervan en assisteert de chauffeurs bij het efficiënt laden van de vrachtwagens;
  • Je ziet toe op een juiste administratieve afhandeling van de logistieke stromen;
  • Je houdt toezicht op de uitvoering / kwaliteit van werkzaamheden, het handhaven van HACCP- / veiligheidsvoorschriften en de orde en netheid binnen de afdeling.


Dit verwachten wij van jou


Wij zoeken mensen met een afgeronde logistieke MBO-opleiding en een aantal jaren recente en relevante leidinggevende ervaring binnen de expeditie. Je beschikt ook over een goede beheersing van de Engelse taal, hanteert een empathische / coachende stijl van leidinggeven en weet op basis van je persoonlijk optreden mensen te beïnvloeden.
 
Verder vinden wij het belangrijk dat je een pro-actieve houding hebt en over organiserend vermogen beschikt. Tot slot heb je recente ervaring in het werken in nachtdiensten, werk je zelfstandig en ben je goed in staat om ook in stressvolle situaties overzicht te houden.
 
 
Competenties

Je beschikt over de volgende competenties: Resultaatgerichtheid, initiatief nemen, klantgericht samenwerken, aansturen van anderen, mondeling communiceren en probleemoplossend vermogen.

 

Interesse?


Solliciteer direct via www.werkenbijsligro.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Nieska Sintemaartensdijk op telefoonnummer 06 - 51 88 97 34. Voor overige vragen kun je terecht op telefoonnumer 0413 - 370929.


Over ons

Vanuit de dynamische, logistieke omgeving van de Sligro Bezorgservice (BS) worden bestellingen voor klanten ontvangen, verzameld en bezorgd. Er vertrekken dagelijks honderden vrachtwagens vanuit deze (gesloten) DC's om onze klanten te bedienen. Klanten kunnen er zelf geen inkopen doen, maar plaatsen 24 uur per dag hun bestellingen via het online bestelsysteem. Deze bestellingen worden altijd dagelijks volgens afspraak geleverd, binnen 24 uur én altijd vers. De belangrijkste ingrediënten van onze succesvolle landelijke BS zijn service, efficiëntie, flexibel en altijd stipt op tijd!


Reageer op deze vacature