Zoek vacatures


Vestigingsmanager

Titel: Vestigingsmanager
Werkgever: Carriere
Plaats: Roermond
Provincie: Limburg

Voor een bedrijf in Roermond zoeken wij een
Vestigingsmanager
  
Dienstverband
Uitzicht op vast dienstverband  
 
Parttime/fulltime
fulltime
 
Carrière payroll bv is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in de transport- en logistieke sector. Onze grote kracht ligt in uitzenden en bemiddelen van chauffeurs en logistieke vakmensen bijv. chauffeurs voor alle mogelijke disciplines, hef- of reachtruckchauffeurs, orderpikkers, bijrijders, magazijn- of productiemedewerkers, inpakkers enz. Naast de hoofdvestiging in Nederweert hebben nog vestigingen in Venlo en Tiel.
 
We zijn altijd opzoek naar vakmensen voor onze opdrachtgevers vaak voor langere tijd soms overgaand in een vast dienstverband bij de opdrachtgever. We hebben ook volop mogelijkheden voor parttimers en vutters.
U kunt zich bij ons altijd in laten schrijven als je werk zoekt als chauffeur of logistiek medewerker we gaan dan aan de hand van jouw CV opzoek naar een passende baan en stellen jou anoniem en in overleg voor bij deze opdrachtgevers. Hebben we niet direct werk voor jou dan gaan we opzoek naar een passende baan.
 
De laatste tijd hebben ons werkterrein sterk uitgebreid. We leveren waar vraag naar is, dus ook hoveniers, lassers, vrachtwagenmonteurs, productiemedewerkers, technische mensen enz.
 
Ben je gemotiveerd, op zoek naar werk en heb je een positieve instelling, misschien ben jij dan diegene die we zoeken. Kijk op onze website www.carriere-nederland.nl en neem vandaag nog contact met ons op.
 
Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een internationaal transportbedrijf met meerdere vestigingen in Nederalnd en Europa. Ze hebben groupage ritten maar ook complete ladingen.

Functieomschrijving
Voor de vestiging in Roermond zijn we op zoek naar een kandidaat die zelfstandig kan functioneren. Naast het aansturen en coachen van chauffeurs en werkplaatspersoneel, communiceert hij met de klanten en is hij einverantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. We zoeken een all-round logistieke duizendpoot welke zijn sporen in de transportsector heeft verdiend.

Functie-eisen
  • MBO+ werk en denk niveau verkregen door opleiding of ervaring.
  • Je denkt in kansen en niet in problemen.
  • Op de vlakken transport, onderhoud en techniek heb je een meedenkend vermogen verkregen uit opleiding of ervaring.
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift (Nederlands Duits, Engels)
  • Je hebt een sterk karakter, bent ambitieus, hebt ruggegraat en bent betrouwbaar.
  • Je gaat graag met mensen om, hanteert een coachende stijl en kunt comfortabel omgaan met verschillende culturen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris volgens TLN CAO, afhankelijk van opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid hoort een overeenkomst bi jonze opdrachtgever tot de mogelijkheden.